Cerita Wayang Ramayana Bahasa Sunda

Cerita wayang ramayana dalam bahasa sunda arya kumbakarna teh saurang pati ti karajaan alengka dirja. Kacarioskeun Rama anu nuju mileuweungan disarengan ku istrina Déwi Sinta sareng raina Lasmana. Ringkasan Cerita Ramayana Cara Golden Menurut kamus Danadibrata wayang adalah asal dari kata shadow bayangan. Cerita wayang ramayana bahasa sunda. Contoh carita wayang bahasa sunda assalamualaikum wr …

Cerita Wayang Ramayana Bahasa Sunda Read More »